Om LookingforBooking

LookingforBooking er et uafhængigt og uvildigt websted, der sammenligner hotelpriser, og som blev grundlagt i 2005 af Gerlof Bos. I 2007 blev LookingforBooking en del af Bencom Group, som tilhører internetiværksætteren Ben Woldring.

LookingforBooking er kort og præcis, uafhængig, uvildig, brugervenlig og pålidelig med global tilstedeværelse. LookingforBooking hjælper dig til hurtigt at finde det perfekte hotel til den rigtige pris.

Takket være sammenligningen af de mange forskellige bookingsites på LookingforBooking kan du hurtigt finde den bedste værelsespris på dit hotel eller dit bestemmelsessted. I vores sammenligninger vises det hotel og den udbyder, der tilbyder den laveste værelsespris, automatisk øverst på resultatlisten. Du kan søge på sted, hotelnavn, region og land. Du kan afgrænse din søgning ved at filtrere efter antal stjerner, faciliteter, sted og hotelkæde. Har du fundet dit hotel og et værelse til den rigtige pris? Så klik på udbyderen eller prisen, og du kan reservere hotelværelset til den pågældende pris hos den valgte udbyder.

LookingforBooking er anderledes:

  • Ingen omkostninger, ingen oprettelse
  • Et klart overblik over alle priser og ledige værelser
  • Naviger til den billigste udbyders bookingsite med et enkelt klik
  • Sammenlign hotelpriser fra forskellige udbydere
  • Global tilstedeværelse

LookingforBooking.com uses cookies. Click here to view more information. Close