Spørgsmål og svar

Hvorfor er det en god ide at tjekke prissammenligningen på LookingforBooking?
Det samme værelse på et hotel vises ofte på internettet af forskellige parter. Der kan være store prisforskelle mellem disse udbydere. LookingforBooking giver dig et klart overblik, så du ikke risikerer at betale for meget for dit hotelværelse. Du kan også beslutte, hvilken udbyder du ønsker at reservere hos.

Er LookingforBooking gratis for besøgende?
Du betaler ingen gebyrer for at bruge LookingforBooking, og du behøver ikke oprette dig som bruger.

Kan jeg reservere et hotelværelse direkte på LookingforBooking?
Nej, LookingforBooking er et websted, der sammenligner hotelpriser og fungerer som en søgemaskine, der søger på forskellige hotel- og bookingsites på én gang for at give dig et klart og enkelt overblik over priser fra forskellige udbydere. Når du har fundet det ideelle hotelværelse til den rigtige pris på LookingforBooking, kan du reservere det på det valgte bookingsite ved at klikke på linket.

Kan jeg afbestille en reservation på LookingforBooking?
Nej, selve reservationen foretages på et bookingsite. Du kan afbestille din reservation på det pågældende bookingsite, hvis det er muligt i henhold til de afbestillingsvilkår, der gælder for reservationen.

Når jeg klikker på linket, er hotellet og prisen på bookingsitet forskellige fra prisen på LookingforBooking. Hvordan kan det være?
Hvis der er fejl i linket fra LookingforBooking til bookingsitet, er der tale om et teknisk problem, som vi vil sørge for at løse hurtigst muligt. Det vil være en stor hjælp, hvis du oplyser os om fejlen ved at sende en e-mail til info@lookingforbooking.com.

Hvad er en "ikke-refunderbar" værelsespris?
"Ikke-refunderbar" betyder, at du reserverer et værelse, der ikke kan afbestilles, når reservationen er foretaget, uden at du stadig skal betale hele reservationsbeløbet eller en del af det. Kontroller altid, om du reserverer et værelse til en fleksibel pris, et værelse, der kan afbestilles uden omkostninger før en bestemt dato, eller et værelse til en ikke-refunderbar pris. Ikke-refunderbare reservationer er ofte billigere på grund af den direkte betaling til hotellet og de indeholdte begrænsninger.

Som hotel(ejer)

Koster det noget at få mit hotel med på LookingforBooking?
Nej, LookingforBooking er en gratis ydelse. Vi kan også tilbyde dig at reklamere for dit hotel mod et gebyr. Hvis du vil vide mere, kan du skrive til os på info@lookingforbooking.com.

Oplysningerne om mit hotel er forkerte. Hvordan kan jeg redigere dem?
LookingforBooking tilstræber at være så korrekt og opdateret som muligt. Hvis oplysningerne på vores websted er forkerte, vil det være en stor hjælp, hvis du oplyser os om det.

Mit hotel er ikke med på LookingforBooking. Hvordan kan jeg få det med?
Skriv til vores kundeservice på info@lookingforbooking.com

Har du ikke fået svar på dit spørgsmål, eller har du yderligere spørgsmål, så skriv til os på info@lookingforbooking.com

LookingforBooking.com uses cookies. Click here to view more information. Close